Hoe kan je ons bereiken?

Algemeen secretariaat

Als team van de pastorale eenheid willen we in de eerste plaats nabij zijn. Hieronder vinden jullie de contactgegevens van alle teamleden en hun functie binnen het team. Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen, suggesties, zorgen,…

 

Adres:

Kerkstraat 11
2200 Herentals

Telefoon:
014/21.12.12

Mail adres

[email protected]

Neem contact op

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Team van de pastorale eenheid Heilige Thomas

Neem individueel contact met iemand van ons team

Gert De Naegel

Gert De Naegel

Gemeenschapsopbouw - Pastoor

Matthias Baeyens

Diane Van den Bulck

Diaconie en Solidariteit

Ik maak al vele jaren deel uit van het parochieteam van de parochie van Sint-Antonius in Herentals en zet me in voor liturgie, gezinsvieringen, doopselvieringen… Ik ben getrouwd met Ronny en samen hebben wij twee zonen en een dochter. Samen met Karin en met u wil ik mij inzetten voor diaconie en solidariteit, want ik geloof dat we pas mens worden in de relatie tot anderen.

Karin Lodeweyckx

Karin Lodeweyckx

Diaconie en Solidariteit

Ik, Karin Lodeweyckx, woon in Herenthout samen met mijn man Rudy. Wij hebben 2 dochters en één zoon en één lieve kleinzoon. Ik werk als godsdienstonderwijzeres in de gemeenteschool in ons dorp. Daarbuiten zet ik mij graag in voor onze parochie St. Pieter en Pauwel. Ik ben lid van het parochieteam, doopcatechiste en verantwoordelijke voor eerste communie en gezinsvieringen. Mensen nabij zijn, ligt mij na aan het hart.

Gerda Trap

Liturgie en Gebed

Bert Verdonck

Financieel en materieel beheer

Marianne Leysen

Verkondiging en Catechese
Elly Lauwers

Elly Lauwers

Verkondiging en Catechese

Ik-heb 30 jaar vormselcatechese gegeven in de parochie Sint Bavo in Noorderwijk. Daar was ik ook betrokken bij de gezinsvieringen en ben ik nu lector. Ik ben getrouwd met Benny en heb een dochter, een schoonzoon en een prachtige kleinzoon, Lukas. Samen met Marianne en met iedereen in onze pastorale eenheid wil ik met inzetten voor catechese en verkondiging. De blijde boodschap die Jezus ons brengt is te mooi om niet doorgegeven te worden.

Katleen van Gorp

Liturgie en gebed