Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

oktober 2021

Inzamelactie voor de slachtoffers van de watersnood in Wallonië – Olen

oktober 20 @ 12:00 am - december 31 @ 12:00 am

Inzamelactie voor de slachtoffers van de watersnood in Wallonië

Half juli zorgde hevige regenval voor grote watersnood in delen van ons land, vooral in Wallonië en Limburg. Drie maanden later kampen vele slachtoffers nog steeds met grote problemen, op allerlei gebied. De drie Olense parochies houden een inzameling om getroffenen rechtstreeks te helpen. De actie loopt tot en met 11 november, de naamdag van Sint-Martinus, de heilige die bereid was om zijn mantel te delen. 

Meer weten »

april 2022

Thomasfeest

april 24, 2022 @ 8:00 am - 5:00 pm

Noteer alvast in je agenda: Op zondag 24 april vieren we in onze pastorale eenheid ons Thomasfeest. Je kan op die dag een fietstocht maken langs alle kerken van onze Pastorale Eenheid. In elke kerk zal er een activiteit doorgaan.

Meer weten »

juni 2022

Slotevenement Handelingen

juni 6, 2022 @ 8:00 am - 5:00 pm

Diocesane ontmoetingsdag Waar? De hele binnenstad van Turnhout: 6 kerken, het Begijnhof, musea, de hogeschool HIVSET, de Grote Markt, vele straten en pleinen, ... Wat? Een gevarieerd feestelijk en inhoudelijk binnen -en buitenprogramma voor iedereen, jong en oud, waaruit je vrij kan kiezen en waarin we alle zintuigen aan bod laten komen. Voor wie? Iedereen is welkom: jong en oud, gezinnen, jeugdbewegingen, teams en werkgroepen vanuit het hele pastorale veld, geëngageerde vrijwilligers uit geloofskernen, geïnteresseerden in het aanbod, toevallige passanten, inwoners…

Meer weten »